Επαφή με Αλεξανδρή για Ηρακλή

Μπορεί η σεζόν να έχει λίγες ημέρες που τελείωσε για τον μπασκετικό Ηρακλή, όμως οι άνθρωποί του θέλουν να βάλουν από τώρα τις βάσεις για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας την ερχόμενη περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι “κυανόλευκοι” έκαναν μια πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν χάνει…παιχνίδι στο Ιβανώφειο. Κατά την διάρκεια της κουβέντας βρέθηκαν αρκετά κοινά σημεία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο περά από το γεγονός ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο, είναι παρακινδυνευμένο να προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο, καθώς  υπάρχουν ανοικτά ζητήματα  που πρέπει να κλείσουν μέχρι να αποφασιστεί ο νέος τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα όπως αφήνουν να εννοηθεί τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, η επόμενη χρονιά θα κινηθεί σε υψηλότερα στάνταρτ από αυτήν που μόλις τελείωσε, αρκεί να βρεθούν συμπαίκτες που θα βοηθήσουν και αυτό είναι αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητα για το μπάσκετ του Ηρακλή.

Σε δεύτερη φάση, το μεγάλο αγκάθι που πρέπει να προσπελαστεί αφορά την άδεια χρήσης του Ιβανώφειου, η οποία έχει κάπου…χαθεί μεταξύ γενικής γραμματείας αθλητισμού και Ιβανωφείου από το 1983 οπότε και η πρώτη παραχώρησε το κλειστό στους “κυανόλευκους”. Τώρα όμως, που η νομοθεσία έχει γίνει πιο σκληρή (και συγκεκριμένα μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε σε Λούνα Παρκ στο Ελληνικό της Αθήνας), ο Ηρακλής, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Α1 και της Α2 θα βρεθούν στη θέση να εξασφαλίσουν άδεια για τα κλειστά τους.

Εάν αυτές οι εξελίξεις κυλήσουν χωρίς πρόβλημα για την διοικούσα επιτροπή, τότε και οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μπορούν να γίνουν πιο ουσιαστικές.