Στη Λεβερκούζεν ο Κρέσιτς

Παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι από σήμερα ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης που μεγάλωσε ποδοσφαικά στη Γερμανία, έμεινε ελεύθερος από την Μάιντς, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο από την Λοκομοτίβ Μόσχας και δεν έπαιξε ούτε λεπτό, και υπέγραψε σήμερα στην Λεβερκούζεν για 2 χρόνια.

Ο Κρέσιτς αποκτήθηκε ως ρεζέρβα του 22χρονου, Μπέρντ Λένο, που είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν, καθώς αποχώρησε από την ενεργό δράση ο 40χρονος Ισπανός, Αντρές Πάλοπ, που είχε φέτος αυτό τον ρόλο.

“Η Μπάγερ είναι ένας υπέροχος σύλλογος, που τα τελευταία χρόνια παίζει συνεχώς στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, να μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο στην υλοποιηση των στόχων του”, είπε ο 3οχρονος τερματοφύλακας.

“Με τον Κρέσιτς, αποκτήσαμε έναν έμπειρο για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, ο οποίος θα συμπληρώσει έξοχα το τημ των τερματοφυλάκων μας” είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ.

Ο Κρέσιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 17 χρονών από την δεύτερη ομάδα της Στουτγάρδης, στην οποία έμεινε 2 χρόνια κι έπαιξε άλλα 3 χρόνια στην Άιντραχτ Τρίερ, πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο το 2006. Ξέρει γερμανικά και θεωρείται “ποδοσφαιρικά Γερμανός”.