Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Η σημερινή, ήταν η τελευταία προπόνηση των παικτών του Άρη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησαν το πρόγραμμά τους και στη συνέχεια αναχώρησαν χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση για το τι θα γίνει. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από τη στιγμή που η κατάσταση παραμένει ρευστή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Απλά ο Φοιρός μετέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα τους γίνει γνωστό πότε θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Πράγματα που φαντάζουν ελαφρώς… μακρινά για ευνόητους λόγους.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές σε… οικονομικό επίπεδο, αν βεβαίως υπάρξουν έσοδα τις επόμενες ημέρες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαφές του Στεφανίδη στην Αθήνα σε επίπεδο χορηγών δεν «βγαίνει» προς τα έξω το παραμικρό κι απ’ ότι φαίνεται εξελίξεις ενδεχομένως να υπάρξουν σε μία με δύο εβδομάδες. Αυτό το στοιχείο μάλιστα καθιστά αμφίβολη την συνέντευξη Τύπου της διοίκησης τις επόμενες ημέρες εκτός κι αν προκύψει κάτι ευχάριστο. Άλλωστε αυτό που τονίζεται από την ΠΑΕ είναι πως δηλώσεις θα γίνονται μόνο όταν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.