“Έχουμε περισσότερες δυνατότητες”

Στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μπάσκετ του Άρη, αναφέρθηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι οι “κίτρινοι” αδικούνται από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.

“Η νίκη επί του Πανιωνίου ήταν πολύ σημαντική και μεγάλη για εμάς. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν, καθώς μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή. Τώρα ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο οποίο πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά” τόνισε χαρακτηριστικά στον “Arena FM” o παίκτης του Άρη και σχετικά με την βαθμολογική συγκομιδή πρόσθεσε: “Ασφαλώς και η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά θεωρώ ότι η βαθμολογία μας αδικεί. Πολλά από τα παιχνίδια, κρίθηκαν στο τέλος. Έχουμε κάνει και λάθη, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Τέλος αναφερόμενους στους στόχους της ομάδας για φέτος, ο Σαρικόπουλος είπε πως…”είναι η εξάδα. Οι ομάδες που είναι πιο πάνω, είναι μεν καλές αλλά θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Πάμε βήμα – βήμα, για να πετύχουμε στο τέλος κάτι καλό”.