Μεταγραφές, ανανεώσεις, προετοιμασία

Η σημερινή ημέρα πέρασε με πολλές συσκέψεις και συναντήσεις στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, οι συνεργάτες του, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας συζήτησαν επί ώρες γύρω από τις επόμενες κινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με την επιστροφή από την Ολλανδία του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου στη Θεσσαλονίκη οριστικοποιήθηκε το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας. Η επιλογή για το Αρνεμ και το προπονητικό κέντρο στο Golden Tullip δεν άλλαξε, αν και οι δύο απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ είδαν και άλλα προπονητικά κέντρα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ή στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, πότε θα επιστρέψουν οι παίκτες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά και το ποιοι τελικά θα αποτελούν το τεχνικό τιμ του Αναστασιάδη.

Ο Ελληνας προπονητής σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ακτινογραφούν το ρόστερ της ομάδας. Κάποιες πρώτες αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν, ποιοι θα παραχωρηθούν δανεικοί έχουν ήδη παρθεί, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με παίκτες από λίστα που παρέδωσε ο Βρύζας στον Αναστασιάδη, αλλά και άλλους που έχει εντοπίσει ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει πως σύντομα θα πρέπει να ασχοληθούν και με ανανεώσεις συμβολαίων των Αθανασιάδη και Γλύκου, που είναι δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους θα συνεχίσει να ποντάρει η ομάδα πολλά…