«Να βοηθήσω τον Άρη να πάει ψηλά»

Οι δηλώσεις του Ντάρσι Νέτο για τον Άρη, το Μουντιάλ και τον Πάκο Ερέρα. 

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Arena fm φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη Ντάρσι Νέτο, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στις συζητήσεις που έχει με την ομάδα όπως και στο πρόσωπο του Πάκο Ερέρα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για την εθνική Βραζιλίας: «Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, πιστεύω πως θα περάσουμε στον τελικό και θα δούμε τι θα γίνει εκεί. Περιμέναμε να παίξουμε καλύτερα, δεν βλέπουμε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν βλέπουμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Γαλλία και Βραζιλία βλέπω να πηγαίνουν μπροστά. Το Βέλγιο δεν νομίζω, γιατί από εδώ και πέρα θα έχει πίεση».

Για τον Άρη: «Θέλω να μείνω στην ομάδα, όλος ο κόσμος με ρωτάει αν κάνουμε μεταγραφή και τέτοια. Γύρισα σήμερα και αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον Καρυπίδη να μιλήσουμε. Εγώ είμαι σίγουρος πως θα είμαστε μαζί με τον Άρη του χρόνου, θέλω να βοηθήσω να φτάσει ψηλά πάλι ο Άρης. Θέλω να είμαι εδώ, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, δεν ξέρω τι θέλουν οι άνθρωποι του της ομάδας από εμένα, τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Δεν ξέρω καλά τον προπονητή, χρειάζεται έναν ξένο προπονητή όμως ο Άρης, να κάνει μια μίξη με ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κάνουμε μια δυνατή ομάδα, σκληρή».

Για τον Ούγκο Σόουζα: «Τόσα χρόνια παίζω μπάλα και ξέρω ποιος μπορεί να μείνει στον Άρη και ποιος όχι. Ο Ούγκο είναι πολύ καλός παίκτης, παλεύει, δουλεύει, μπορεί να πάει μπροστά, τον βλέπω εδώ κι έναν χρόνο κάθε μέρα και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη στο μέλλον. Εγώ τον είπα τον Καρυπίδη πως πρέπει να τον κρατήσει. Ο άλλος παίκτης που του είπα ότι έπρεπε να τον κρατήσει ήταν ο Πλατέλλας. Ο Τζανακάκης, ο Ντούνης, ο Μιλούνοβιτς, ο Αναγνωστόπουλος θα μείνουν. Ο Ούγκο θα είναι βασικός του χρόνου»