“Μέτρησε η προσέγγιση”

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη πραγματοποίησε ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε ένα περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει και που θα βρεθώ με ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί και αποτελούν ‘οικογένεια’ για μένα. Είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν, στην ομάδα που έχω περάσει τα 2/3 της ζωής μου. Είναι σημαντικό για μένα να μένω σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω πως λειτουργεί και υπό ποιες συνθήκες δουλεύει. Θα είναι ωραίο να συνυπάρξω με ανθρώπους, τους οποίους ξέρω κι έχουμε καλή ‘χημεία’. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το συναισθηματικό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μεγάλωσα και ανδρώθηκα στον Αρη. Σίγουρα μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισαν και μου μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας. Και φυσικά έπαιξαν ρόλο η οικογένεια και οι φίλοι μου».

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο μετά από χρόνια που ο Φλιώνης δεν έχει υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο Θεσσαλονικιός παίκτης συμμετέχει αδιαλείπτως στο μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων που κατήρτισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες του. «Θέλω να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά. Δουλεύω σκληρά σε ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μπάσκετ και ενδυνάμωση. Στόχος μου είναι να εμφανιστώ πολύ καλύτερος και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω».

Οι επίσημες αναμετρήσεις ξεκινούν νωρίτερα τη καινούργια χρονιά και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες για όλους. «Θα είναι μια απαιτητική χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αρκετά νωρίς, διότι υπάρχουν τα παιχνίδια για την Προκριματική φάση του Basketball Champions League, καθώς και αγώνες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν».