Βγάζει και φωτό στην… τουαλέτα

Όλοι οι αθλητές, λίγο – πολύ έχουν προλήψεις, αλλά αυτό που κάνει ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, μάλλον ξεπερνάει τους πάντες!

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στην Ατλέτικο δανεικός από την Τσέλσι, μίλησε στην πατρίδα του στην ιστοσελίδα sport.de και μεταξύ άλλων, αποκάλυψει τι κάνει πριν από κάθε παιχνίδι! Λογικά θα τα κάνει και σήμερα, πριν τον τελικό με την Ρεάλ στη Λισαβόνα…

Αν δεν κουραστείτε, διαβάστε το μέχρι τέλους…

«Πριν από κάθε παιχνίδι, πάντα μπαίνω την ίδια ώρα στον διάδρομο που οδηγεί στο γήπεδο. Επίσης στέλνω ένα γραπτό μήνυμα στην κοπέλα μου που της λέω ότι θα αλλάξω και της έχω ζητήσει να μην μου στείλει μήνυμα από εκείνη την ώρα. Επίσης βγάζω πρώτα το αριστερό παπούτσι και την αριστερή κάλτσα γιατί είμαι αριστερόχειρας.

Μετά πάω στο μπάνιο και βγάζω μια φωτογραφία μου στην τουαλέτα και την στέλνω σε τέσσερις φίλους μου στο Βέλγιο. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία, γιατί έχουν και εκείνοι παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα.

Ναι, έχω βγάλει φωτογραφίες στις τουαλέτες του “Καμπ Νόου” και του “Μπερναμπέου”.

Επίσης, βρέχω τα γάντια μου στην άκρη των δακτύλων και πριν το ζέσταμα χτυπάω τα παπούτσια μου στο δεξί δοκάρι, μετά στο αριστερό και μετά χτυπάω την γροθιά μου στην μέση του τέρματος. Μετά από αυτό κανείς δεν μπορεί να με αποσταθεροποιήσει».

Πως δεν ξεχνάει κάτι;