Αυτόν θέλει ο Άρης

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε εδώ), ο Άρης  ενδιαφέρεται  απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, Χούλιο Κουέστα, που θα πλαισιώσει τους Καντιμοίρη και Αναγνωστόπουλο κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ.

Ο Κουέστα είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Σεβίλης, κάνοντας συνολικά δυο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, πριν αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Τις πρώτες του ουσιαστικές ευκαιρίες τις πήρε στην Αλμερία, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας την σεζόν 2014-15.

Με την ισπανική ομάδα σημείωσε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο κύπελλο, στην πιο «γεμάτη» του σεζόν στην πατρίδα του, κρατώντας συνολικά 4 φορές την εστία του απαραβίαστη.

Η Αλμερία υποβιβάστηκε και την ερχόμενη διετία δεν πήρε πολλές ευκαιρίες κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δυο χρόνια κατέγραψε μόλις 7 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία.

Από τους Ισπανούς έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017, όταν και επέλεξε να ξενιτευτεί για πρώτη φορά, για χάρη της Βίσλα Κρακοβίας. Εκεί σε ένα χρόνο μέτρησε 20 συμμετοχές, δεχόμενος 21 γκολ. Παράλληλα κράτησε για 7 παιχνίδια απαραβίαστη την εστία του.

Πλέον στα 28, φαίνεται έτοιμος για ένα νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του, αναζητώντας, όντας ελεύθερος τον επόμενο ποδοσφαιρικό του «σταθμό».