Στέλνουν Βεζένκοφ στην Εφές

Μια από τις παραδοσιακές και πιο έγκυρες εφημερίδες της Τουρκίας η Sabah, έγραψε ότι η Εφές, που στη νέα σεζόν θα έχει στον πάγκο τον Ίβκοβιτς με τον Αγγέλου, έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου και του Σάσα Βεζένκοφ. Και οι δυο αθλητές εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Νίκο Λώτσο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λώτσος ενημέρωσε την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πώς μέσα στο επόμενο διάστημα θα φέρει συγκεκριμένη πρόταση για τον 19χρονο φόργουορντ. Θα πρέπει ωστόσο να τονίσουμε ότι η θητεία της υπηρεσιακής διοίκησης του κ. Αρβανίτη έχει λήξει. Αναμένεται η συγκρότηση νέου σχήματος το οποίο θα λάβει έγκριση από τους μετόχους της ΚΑΕ, και στην συνέχεια από το πρωτοδικείο.

Ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν η νυν διοίκηση (η θητεία της οποίας τυπικά έστω έχει λήξει), νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται την παραχώρηση του Βεζένκοφ. Εκτός κι αν η Εφές πληρώσει τη ρήτρα (250.000 ευρώ), οπότε η ΚΑΕ Άρης δεν έχει λόγο.

Ανάμεσα στις εκκρεμότητες που επίσης υπάρχουν στην ΚΑΕ είναι η σύγκλιση γενικής συνέλευσης των μετόχων όπως και η δημοσίευση ισολογισμού της προηγούμενης χρήσης.