By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νίκησε στον… πόλεμο ο ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε στον… πόλεμο ο ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 09/07/2018 22:14
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ ήταν θετικός στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού με την Στεάουα και κέρδισε με 2-1, με τους Ρουμάνους να δημιουργούν τρομερό εκνευρισμό στους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» με το, ασυνήθιστα για φιλικό, σκληρό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε… φορτσάτος το φιλικό με την Στεάουα και από νωρίς επέβαλε τον δικό του ρυθμό στους Ρουμάνους.

Μια έμπνευση του αρχηγού του, Αντελίνο Βιεϊρίνια του έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 5′. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε φάουλ από μακριά αριστερά, και νίκησε τον Βλαντ στην γωνία του, αφού δεν είχε καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε ακόμα ένα γκολ από στημένη φάση. Στο 10′ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά,  με τον Ελ Καντουρί να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και από κοντά να σκοράρει για το δεύτερο γκολ.

Ο Δικέφαλος έχασε και δυο σημαντικές ευκαιρίες με Πέλκα και Ελ Καντουρί πριν το ημίωρο για να πετύχει και τρίτο γκολ.

Σχεδόν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος με την Στεάουα να το γυρίζει στο… ξύλο, με επικίνδυνα μαρκαρίσματα που έφεραν την «έκρηξη» των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στεάουα μπήκε με σκοπό να επιστρέψει στο παιχνίδι, και ένα λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ της το επέτρεψε νωρίς.

Ο Μάτος έκανε ένα κακό γύρισμα με τους Κρέσπο και Πασχαλάκη να μην συνεννοούνται, ο Ντένις Μαν να το εκμεταλλεύεται για να  μειώσει από κοντά στο 47′.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να το ισορροπεί.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς Στεάουα δεν έλειψαν, με δυο διαδοχικές αγκωνίες στον Ζαμπά πριν την λήξη να δημιουργούν την έκρηξη του πάγκου του ΠΑΟΚ.

Οι δυο ενδεκάδες του ΠΑΟΚ: 

Η αρχική ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Πέλκας

Μετά το 70′: ιαμπάνης, Κίτσιου, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σάχκοφ, Χαρίσης, Λάμπρου (μπήκε στο 45′), Ζαμπά, Ενρίκε, Μυστακίδης

Σχετικά άρθρα

Ισόπαλη η Ελλάδα στη Σουηδία
Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία
Συνεχίζει με Μπράτσο ο Βόλος
Ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2!
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τους εκνεύρισε η Στεάουα!
Next Article Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αγγέλου
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
4 June, 2026
O Ηρακλής θέλει το «κανόνι» του Λεβαδειακού
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
ΔΕΑΒ: Σε ακρόαση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Follow US