«Δεν είχε βάθος η ομάδα»

Απογοητευμένος από την συνολική πορεία του Ηρακλή στα πλέι-οφ εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, που εν τέλει, δεν κατάφερε να τον οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα…

«Δυστυχώς για μια ακόμη μια φορά, με μια ευκαιρία ο αντίπαλος έκανε ένα γκολ. Ξεκινήσαμε πίσω στο σκορ γιατί όποιο λάθος κάνουμε εμείς το πληρώνουμε. Στη συνέχεια βγάλαμε ευκαιρίες δυστυχώς δεν σκοράραμε» τόνισε αρχικά για το παιχνίδι, ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε:

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Νομίζω από συγκυρίες χάσαμε αρκετούς βαθμούς και βρεθήκαμε να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Εγώ και οι παίκτες μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Υπάρχει πίκρα. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να πούμε τι είναι αυτό που φταίει. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι δυστυχώς υπάρχει ακόμη μια χαμένη χρονιά για την ομάδα, η οποία πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα που είναι πολύ δύσκολη. Συγνώμη από τον κόσμο από τον κόσμο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Έκανα ότι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε συνολικά φέτος στον Ηρακλή είπε: «Είναι πολύ εύκολο να πω πράγματα, ίσως όμως τα παρεξηγήσουν κάποιοι. Νομίζω ότι το βάθος της ομάδας φαίνεται σε κάθε ματς, ίσως μπορούσε να ενισχυθεί τον Γενάρη, σε καίριες θέσεις. Και σήμερα δεν είχαμε λύσεις αλλά και σε άλλα παιχνίδια. Εγώ πίστευα και πιστεύω στο ρόστερ της ομάδας, αλλά δυστυχώς χάσαμε έναν παίκτη τον Ονουάτσι, τον τραυματία Τάι, τον τραυματία Μπάμπα, προσπάθησα. Έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όμως άλλες φορές από τύχη άλλες από συγκυρίες δεν καταφέρναμε».

Τέλος σχετικά με το αν θα παραμείνει στον πάγκο των «κυανολεύκων» πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο, πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Ήταν μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Σίγουρα όμως, αν είναι να μείνω η ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, με παίκτες νικητές, να μπορεί να χτυπήσει πραγματικά το πρωτάθλημα που θα είναι δυσκολότερο του χρόνου. Είναι όμως πολύ νωρίς. Μακάρι να βρει η ομάδα τον δρόμο της».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντελής, είπε: «Λοιπόν για εμάς ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο με την έννοια αν χάναμε δεν υπήρχε καμία ελπίδα έτσι όπως ήρθαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στην πρώτη φάση πετύχαμε ένα γκολ, ελέγξαμε το παιχνίδι και ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα ακόμη τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν και από σήμερα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό».