«Καυτές προτάσεις» για τον Νάτχο

Πριν από τρεις ημέρες ο μάνατζερ του Μπίρμπας Νάτχο, Λεονίντ Ιστράτι, ξεκαθάριζε με δηλώσεις του πως «ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταθέσει πρόταση» και ουσιαστικά έκλεινε την πόρτα της Τούμπας. Ή μήπως δεν την έκλεινε; Μάλλον, το δεύτερο…

Με σημερινές δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ισραηλινού μέσου δείχνει την προτίμηση του Νάτχο να συνεχίσει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά δεν αφήνει εντελώς στην άκρη τον ΠΑΟΚ. «Εχουμε «καυτές προτάσεις» για τον Νάτχο», είπε ο Ιστράτι μιλώντας στα ΣΠΟΡ και επανέλαβε πως το οικονομικό δεν παίζει τον πρώτο ρόλο για την επιλογή της νέας ομάδας του πελάτη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού μέσου:

-Ισχύει η πρόταση των 5 εκ. του ΠΑΟΚ στον Νάτχο;

“Είναι η πολιτική μου να μην μιλάω ποτέ για λεφτά στους δημοσιογράφους, αλλά πρέπει να σου πω πως τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Νάτχο. Για παράδειγμα ήδη αρνήθηκε πολύ καλές προτάσεις από τη Ρωσία”

-Πόσες ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν; Υπάρχουν κι άλλες εκτός από Γαλατασαράι, Μίλαν και Ιντερ;

“Ο πελάτης μου έχει “καυτές” προσφορές, ατις οποίες πρέπει να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και επίσης έχουμε προτάσεις οι οποίες μπορούν να περιμένουν. Είναι αλήθεια πως οι ομάδες που ανέφερες, όντως ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον Νάτχο στην Ιταλία, γιατί δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Εκεί είναι πολύ σημαντικός αυτός ο παράγοντας. Ο Μπίμπρας έχει τις προτεραιότητές του και εγώ πρέπει να τις λάβω σοβαρά υπόψη”

-Μέχρι πότε θα αποφασίσει ο Μπίμπρας για το μέλλον του;

“Έχουμε αρκετό χρόνο για να αποφασίσουμε για αυτό. Πιστεύω πως στο δεύτερο μισό του Ιουνίου θα έχουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα”

-Ποιες πιθανότητες δίνετε στο να παραμείνει ο πελάτης σας στη Θεσσαλονίκη;

“Δεν έχω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση αυτή τη στιγμή”

-Είναι όντως ικανοποιημένος ο Νάτχο από την ζωή του στη Θεσσαλονίκη;

“Η οικογένεια του Νάτχο ένιωσε πολύ άνετα στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη με καλούς ανθρώπους. Ο Μπίμπρας ήταν πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, καθώς βρήκε μια καλή φιλόδοξη και ενωμένη ομάδα”

-Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. θα μπορούσε να είναι πρόβλημα αυτό για την παραμονή του Νάτχο στον Δικέφαλο;

“Είναι πολύ κρίμα που ο Τσιστιακόφ δεν είναι πλέον στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί έφυγε, αλλά ξέρω πως αγαπούσε πολύ αυτή την ομάδα και ήταν δίκαιος. Ο Νάτχο ήρθε στον ΠΑΟΚ περισσότερο εξαιτίας του. Είναι πολύ επίμονος, όταν θέλει να πείσει έναν παίκτη. Ισως, η επιμονή του θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη τώρα”.

Σε ερώτηση αν ο κ. Ιστράτι έχει μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και για κάποιον άλλον παίκτη, απάντησε:

“Δυστυχώς δεν μίλησα με τον κύριο Σαββίδη και είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό. Ωστόσο, ξέρω τον ΠΑΟΚ πολύ καλά. Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια του την άνοιξη. Εκπροσωπώ πολλούς σπουδαίους παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, όπως οι: Εμβιλά, Ρόντον, Μποκέτι, Νομπόα, Γουακάσο, Αρλαούσκις, αλλά και πολλούς άλλους”.