«Ο Καρυπίδης μου είπε ότι έχει κλείσει μία μεγάλη μεταγραφή»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε ο Βαγγέλης Πανταζής ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Καρυπίδης του είπε ότι θα πάει σε μεγάλη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξετάσεις των παικτών: «Μας ενδιαφέρει πρώτιστα και το οικογενειακό τους ιστορικό. Στη συνέχεια κοιτάζουμε το ισχίο, τα γόνατα και γενικότερα το μυοσκελετικό σύστημα. Κοιτάζουμε και τα φάρμακα που λαμβάνουν, προκειμένου να μην υποπίπτουν στο αντιντόπινγκ κοντρόλ. Μετά προχωρούμε στις καρδιολογικές εξετάσεις κι εξετάζουμε μήπως υπάρχουν τυχόν μυοκαρδιοπάθειες. Κάπου εκεί τελειώνει η δουλειά μας ως γιατρών και ξεκινούν τα εργομετρικά, τα οποία ενδιαφέρουν περισσότερο το τεχνικό επιτελείο. Φυσικά, εξετάζουμε κι αν κάποιος παίκτης έχει κάνει χειρουργείο στο χιαστό, καθώς αυτό αποτελεί επιδημία τα τελευταία χρόνια».

Για τον Ματίγια: «Όσον αφορά το Ματίγια, νομίζω ότι ήταν υπερβολικά όσα ειπώθηκαν, δεν υπήρχε λόγος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κάποιον παίκτη του Άρη. Εγώ έχω την εντολή να σταματάω μία μεταγραφή αν διαπιστωθεί πρόβλημα».

Για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο και τη συνεισφορά του Θόδωρου Καρυπίδη: «Επισκέφθηκα το Νέο Ρύσιο, όπου πραγματικά συντελείται μία κοσμογονία. Είχα να δω τέτοια έργα από την εποχή Κοντομηνά. Πλέον αλλάζουμε επίπεδο. Μάλιστα, έμαθα ότι θα δημιουργηθεί φυσιοθεραπευτήριο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο κ. Καρυπίδης είναι πολύ σεμνός σε αυτά τα πράγματα, δε θέλει να βγαίνουν προς τα έξω, όμως είναι αλήθεια ότι έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και πρέπει να το επισημαίνουμε. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια. Θεωρώ ότι ο Πρόεδρος δε φροντίζει το προφίλ του και δεν είναι σωστό αυτό. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος από προχθές με αυτά που είδα. Αυτόν τον άνθρωπο αξίζει να τον βοηθήσουμε όλοι».

Για τον Ναζλίδη: «Οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και βρίσκονται στο επίπεδο που θέλουμε. Όσον αφορά το Ναζλίδη, είναι τέτοια η σωματοδομή του. Η λιπομέτρηση δείχνει ότι βρίσκεται εντός ορίων και δεν υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα».

Ο κ. Πανταζής αποκάλυψε στο κλείσιμο των δηλώσεών του: «Θέλω να σας πω ότι θα υπάρξει μία έκπληξη με έναν μεγάλο παίκτη, το όνομα του οποίου δεν μπορώ να πω, γιατί δε μου το αποκάλυψε ούτε σε μένα ο κ. Καρυπίδης. Κι αυτό θα γίνει παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος είναι απογοητευμένος ως ένα βαθμό».