Δεν τα βρίσκουν με τον Λίνο!

Η χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει τη Θεσσαλονίκη με το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, εκεί όπου βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ ο Λίνο, είναι… χαώδης. Τεράστια είναι και η απόσταση που χωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Λίνο έφυγε άπραγος για την Βραζιλία, καθώς στις πρώτες συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα προέκυψε απόσταση σ’ αυτά που προτείνει ο ΠΑΟΚ και σ’ αυτά που θέλει ο MVP της φετινής χρονιάς. Στο μόνο που δεν διαφωνούν οι δύο πλευρές είναι ο χρόνος του συμβολαίου…

Για τον επόμενο χρόνο συνεργασίας ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό κάτω από 100.000 ευρώ (καθαρά) συν μπόνους συμμετοχών. Το ποσό είναι σχεδόν το μισό από ότι έλαβε για την χρονιά που τελείωσε ο Λίνο, ο οποίος την ίδια στιγμή περίμενε να πάρει περισσότερα από όσα έπαιρνε… Όμως, ο Βρύζας, που ανέλαβε πλέον να διαχειρίζεται αυτό το κομμάτι και μάλιστα έχει σαν σκοπό να χαμηλώσει τα νούμερα στο ετήσιο μπάτζετ έκανε μια πρόταση (συν το δέλεαρ της μελλοντικής συνεργασίας ως σκάουτερ παικτών στη Βραζιλία) που δεν άρεσε στο Λίνο.

Οι δύο πλευρές θα ξαναμιλήσουν. Ο βραζιλιάνος μπορεί να βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές, αλλά ο μάνατζερ του είναι στη Θεσσαλονίκη και εύκολα μπορεί να προκύψει νέα επαφή.

Πάντως, το θέμα του Λίνο δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Βρύζα και κατ’ επέκταση τον Σαββίδη. Κάπως ανάλογη είναι και η συμπεριφορά του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος επίσης θέλει στα 35 του να εξαργυρώσει μια πολύ καλή χρονιά με 14 γκολ στο ενεργητικό του.
Οι απαιτήσεις του Σέρβου είναι πολύ μεγαλύτερες (λέγεται πως ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ) από το αρχικό ποσό που ανεπίσημα του έχει προτείνει ο ΠΑΟΚ και η υπόθεση του δεν είναι τόσο εύκολη, όσο αρχικά φαινόταν να είναι…