“Ελληνικός Χρυσός για Άρη”

Για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος επενδυτής (;) Γιάννης Κωνσταντινίδης δημιουργεί αναστάτωση στους ανθρώπους του Άρη. Αυτή τη φορά με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm τόνισε ότι γνωρίζει για το ενδεχόμενο επένδυσης της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στους κίτρινους. Μάλιστα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία για εξαγορά του Άρη. Βέβαια δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για την ΠΑΕ, ή τον Α.Σ. Πάντως από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα από τα λεγόμενά του, γιατί έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα…

«Οι άνθρωποι (σ.σ. η εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”) έχουν ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά εκεί στην Χαλκιδική και δεν θα έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν 40 – 50 εκ. ευρώ για τον Άρη. Ο Ελληνικός Χρυσός είναι η επόμενη διοίκηση του Άρη, αυτό λένε οι πληροφορίες μου, ότι υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί σύντομα».

Φυσικά αναφέρθηκε και “στην ομάδα της καρδιάς του” όπως χαρακτηριστικά την σχολίασε Δόξα Δράμας, αναφέροντας τα εξής: «Έχω  δηλώσει ότι η Δόξα είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Σήμερα(17/2) θα συναντηθώ με τον κ.Δαϊλάκη μαζί με τον ΔΣ και αν δηλώσουν παραίτηση, από αύριο(18/2)  θα είμαστε εμείς η προσωρινή διοίκηση της Δράμας μέχρι το τέλος της περιόδου και από τον Ιούνιο θα είμαι ο βασικός  μέτοχος με το 51%».