«Πιστεύουμε και θέλουμε την 3η θέση»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, με τον Δικέφαλο να έχει κάνει ήδη ένα σπουδαίο “διπλό” στην έδρα των κυανέρυθρων:

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά με το που τελείωσε το παιχνίδι, είπαμε όλοι μας στα αποδυτήρια, πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο Πανιώνιος είναι σίγουρα μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε την αντίδρασή του. Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας, αλλά για να μετρήσει και αυτός ο παράγοντας στην εξέλιξη του ματς, περιμένουμε να έρθει ο κόσμος μας, να κάνει το γήπεδο πραγματική έδρα, γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας.

Θέλουμε πολύ την κατάκτηση της 3ης θέσης, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, αλλά θα χρειαστεί σε όλη την διάρκεια του αγώνα να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση. Τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου μας βοήθησαν να βρούμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση. Παρά τη νίκη μας στο πρώτο ματς, κάναμε λάθη και εκεί, πιστεύω ότι τα εντοπίσαμε ώστε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Υπάρχει δρόμος ακόμη, το πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι, θα εξαρτηθεί κυρίως από την δική μας προσπάθεια. Έχουμε πάντως μεγάλο κίνητρο για την 3η θέση.

Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, η κατάκτηση της 3η θέσης ισοδυναμεί με ένα μίνι πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι αυτό δεν κολακεύει και τόσο πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει κάτι παραπάνω από το ταβάνι της 3ης θέσης. Για αυτό που έχουμε όμως τώρα, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε και επιπρόσθετα πιστεύω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάτι που σπάνια το βλέπουμε στους ημιτελικούς, να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη σε όσα παιχνίδια χρειάστηκαν. Αν δούμε και τι έχει γίνει τα τελευταία 15 χρόνια, δεν ήταν και τόσο συχνή η κατάκτηση της 3ης θέσης για τον ΠΑΟΚ, οπότε θεωρούμε ότι εάν κλείσουμε με αυτό τον τρόπο την σεζόν θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».