Βαριές κουβέντες Γιάννας – Μαρινάκη!

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τη νίκη του Γιάννη Μώραλη στο Πειραιά…

«Υπάρχουν επικίνδυνα αποτελέσματα, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μαρινάκης στον Πειραιά. Είδατε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον Πειραιά… Μην μιλάτε για επιχειρηματίες… Όταν εμφανίζονται μπράβοι, Χρυσαυγίτες που δεν ξέρουμε τι κάνουν και άλλα τι να πω; Τώρα δεν υπάρχει Μώραλης, εμείς βλέπουμε μόνο Μαρινάκη», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Alpha, σε ζωντανή μετάδοση από το σπίτι της!

Η επίθεση της Αγγελοπούλου στον Μαρινάκη, δεν έμεινε αναπάντητη και λίγο αργότερα, τα parapolitika.grδημοσίευσαν την απάντηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, ο οποίος σχολίασε τα εξής :

«Η συγγραφέας Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία της παραπονιέται για την νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που την ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα της που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα.Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτήτην αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει αφηγούμενη του».