Για το 2-0 στο «παλατάκι»

Να διευρύνει το προβάδισμα που απέκτησε για την κατάκτηση της 3ης θέσης μετά το μπρέικ της έδρας στη Νέα Σμύρνη (60-65) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς θα προσπαθήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο (17.30 – ζωντανά από το Novasports 2).

Ο Πανιώνιος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια παράδοση τεσσάρων ετών στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει να χάσει από τη σεζόν 2009-10. Σε εκείνο το παιχνίδι ο «δικέφαλος» είχε κερδίσει με 75-70 για να ακολουθήσουν τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.

«Το ότι προηγούμαστε με 1-0 στη σειρά δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στην προσπάθειά μας. Ούτε θεωρούμε ότι έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μόνο με προσπάθεια και σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα που μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και εντός αλλά και εκτός έδρας. Είναι πολύ σκληρή ομάδα και θέλει προσοχή και στα 40 λεπτά του αγώνα» δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ολυμπιονίκη, μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Ποικιλίδη.