Ρότζερς για πάντα στη Λίβερπουλ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς θα… ριζώσει στον πάγκο της Λίβερπουλ. Η ιδιοκτήτρια εταιρία της ομάδας, Fenway Sports Group, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου με τον πετυχημένο προπονητή με στόχο «να προσφέρει περαιτέρω σταθερότητα στην ομάδα», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο ιδιοκτήτης Τζον Χένρι και ο πρόεδρος Τομ Βέρνερ δήλωσαν: « Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν εξαιρετικά ταλαντούχο προπονητή και στον οποίο δίνουμε την εμπιστοσύνη μας για να μεγαλώσει το όραμα που μοιραζόμαστε μαζί του για την Λίβερπουλ».

Από την πλευρά του ο Ρότζερς υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια που βάλαμε τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα προχωράμε στην επόμενη φάση που πιστεύω ότι θα είναι τόσο συναρπαστική , προκλητική και θα μας ανταμείψει όλους μας. Είμαι ευγνώμων προς τους ιδιοκτήτες μας και την διευθυντική ομάδα που με στήριξαν και οι οποίοι μοιράζονται το όραμά μου για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που βρίσκονται με την καρδιά τους και στηρίζουν όλα όσα κάνουμε εδώ . Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στο τιμόνι της αυτής της ομάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη συνεχή υποστήριξή τους. Μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε επιτυχίες και πάλι στην ομάδα».