Συλλαλητήριο και ο ΑΠΟΕΛ!

Η απόφαση της κυπριακής ομοσπονδίας να επαναληφθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον ΑΠΟΕΛ που διακόπηκε λόγω επεισοδίων, δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας που διοργανώνουν αύριο ειρηνικό συλλαλητήριο. Θυμίζουμε ότι άπαντες στην Κύπρο περίμεναν να επικυρωθεί το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Γιώργου Δώνη και έτσι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό γίνεται λίγες μέρες μετά το συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για παρόμοιους λόγους και καταδικαστικές αποφάσεις της ελληνικής -αντίστοιχα- ομοσπονδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ, ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΑΠΟΕΛ ανακοινώνουν την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας την Τρίτη (27/05/2014) στις 19.15.

Η πορεία θα ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη δίπλα από το Intercollege και θα καταλήξει μπροστά από το κτίριο της ΚΟΠ.

Το μήνυμα της πορείας είναι ξεκάθαρο και γραμμένο με κεφαλαία: “Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΑ”.

Ο ΑΠΟΕΛ σύσσωμος καλεί τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τα μέλη των πρώην διοικητικών συμβουλίων, όλα τα οργανωμένα σύνολα φιλάθλων της ομάδας μας, τα μέλη του ΑΠΟΕΛ και τον απλό κόσμο να συγκεντρωθεί στις 18.30 στον περιβάλλοντα χώρο του κυκλικού κόμβου Κολοκασίδη και να πορευθούμε όλοι μαζί, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ, η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να την αδικήσει, ούτε θα επιτρέψει να εξισώνεται ο ΑΘΩΟΣ με τον ένοχο».