Στο «κάδρο» Λόπεθ και Λούκας

O Μαντούρο και ο Μάρτενς, που αποκτήθηκαν μόλις τον Ιανουάριο με συμβόλαια μέχρι το 2016(!) για να μην τους… χάσει ο ΠΑΟΚ, είναι οι πρώτοι για τους οποίους άνοιξε η συζήτηση για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν, καθώς δεν θεωρούνται απαραίτητοι.

Ο Μάρτενς έχει συμβόλαιο 620.000 ευρώ καθαρά το χρόνο συν μπόνους (τα οποία δεν έπιασε το πρώτο εξάμηνο στον ΠΑΟΚ), ενώ ο Μαντούρο υπέγραψε για 490.000 ευρώ καθαρά το χρόνο. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν (πλέον) πως είναι πολλά χρήματα γι΄ αυτούς τους παίκτες και θα γίνει προσπάθεια να φύγουν. Με τέτοια συμβόλαια, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο!

Η ίδια συζήτηση θα γίνει και για τον Λόπεθ, η περίπτωση του οποίου είναι πιο εύκολη, αφού για τη νέα σεζόν έχει συμβόλαιο 360.000 ευρώ και η επόμενη είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του (πέρσι του είχαν ετοιμάσει τριετές, αλλά η κακιά Γκοντσάροβα που χαλάει μεταγραφές, το έκανε διετές).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, καθόλου σίγουρος δεν μπορεί να αισθάνεται στον ΠΑΟΚ και ο Λούκας! Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, στην Τούμπα δεν θα είχαν αντίρρηση αν βρισκόταν μια λύση να αποχωρήσει, καθώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, αλλά στην δική του περίπτωση, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει πλήρωσε 700.000 ευρώ στην Καρπάτι και είναι δύσκολο να υπάρξει παραδοχή αυτής της κακής επιλογής (τουλάχιστο αυτή είναι η άποψη εντός ΠΑΟΚ) μέσω της παραχώρησής του. Με τον Λούκας όλα είναι ανοιχτά…