Σούλης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Αφού πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη στη συνέχεια ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι παρά το 2-0 που προηγείται ο ΠΑΟΚ η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα και χρειάζεται προσοχή:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚτσή (σ.σ. εννοεί τον Ποικιλίδη) που βοηθούσε τον ΠΑΟΚ από όλες τις πλευρές. Μπράβο στους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε βιαστικές ενέργειες και δώσαμε ευκαιρίες στον Πανιώνιο να τρέξει. Αυτά τα ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ σκληρά, δεν έχει τελειώσει τίποτα και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η ψυχολογία στο μπάσκετ αλλάζει σε ένα σουτ. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στο επόμενο ματς».

Για την κούραση των παικτών: «Ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα θέλει να νικήσει και ξεχνά όλα τα άλλα. Βέβαια το κάθε κορμί έχει κάποιες αντοχές…»

Για την βράβευσή του στον ΕΣΑΚΕ λόγω των 600 ματς ως προπονητής στην μεγάλη κατηγορία: «Ευχαριστώ πολύ τον ΕΣΑΚΕ. Τα 600 ματς δεν τα ήξερα εγώ. Εκανα αυτό που ήθελα από μικρός και ευχαριστώ τον Θεό».