Δέδας: «Αγωνιστικά πιάσαμε ταβάνι»

Ο Γιώργος Δέδας αφού πρώτα εξέφρασε και αυτός με τη σειρά του τα συλλυπητήριά του για τον Ποικιλίδη, τόνισε ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει πιάσει… ταβάνι με την απόδοσή του.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός αγνού ΠΑΟΚτσή (σ.σ. εννοεί τον Ποικιλίδη) που αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ» και συνέχισε λέγοντας για το παιχνίδι: «Η διαφορά ήταν πλασματική, όταν τα ματς είναι κοντά κάποια μεγάλα σουτ και μια καλή άμυνα ξεκλειδώνει τα παιχνίδια. Αυτό έγινε και σήμερα… Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προετοιμαστούμε για το ματς της Πέμπτης και να τελειώσουμε τότε. Δεν νομίζω πως είχαμε άγχος, το καλό είναι πως απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα και όταν στο σκορ ήμασταν κοντά, δείξαμε ψυχικά αποθέματα.

Στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η άμυνά μας ήταν τραγική, το άλλο ματς του δευτέρου γύρου χάθηκε στην παράταση. Σε αυτά τα δύο ματς με τον Πανιώνιο στα πλέι οφ παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιστεύω πως αυτή ήταν η διαφορά. Εχουμε πάρει ένα προβάδισμα αλλά ο Πανιώνιος θα αντιδράσει. Εχουμε το μαθηματικό πλεονέκτημα και τίποτε άλλο».

Για το ότι αποτελούσε μέλος της ομάδας που το 2011 τερμάτισε τρίτη και για τον κόσμο: «Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και όλο το προπονητικό σταφ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πέμπτη. Σήμερα ξέραμε πως η μέρα δεν ήταν εμπορική και ξέραμε πως δεν θα έρθει τόσο πολύς κόσμος, όπως με τον Παναθηναικό. Η ομάδα αγωνιστικά το ταβάνι της το φτάνει».