«Αφιερωμένο σε Ιβάν και Αντρέ»

Δουλεμένο στην προπόνηση είναι το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ από ασίστ του Πασχαλάκη, σύμφωνα με όσα είπε ο τελευταίος σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ενώ αφιέρωσε την νίκη στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107.4:

«Κύλησε η βραδιά όπως την είχε σχεδιάσει ο προπονητής. Είχαμε πει μετά το πρώτο παιχνίδι, ότι θα πάμε να κερδίσουμε και στη Βασιλεία και αυτό κάναμε σήμερα».

Για το ξαφνικό πρόβλημα με Βιεϊρίνια:

«Σοκαριστήκαμε λίγο είναι η αλήθεια. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε, εγώ το έμαθα τελευταία στιγμή. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει βάθος. Τα παιδιά που μπήκαν σήμερα, βοήθησαν στο μέγιστο».

Για το αν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ ή κακή η Βασιλεία:

«Το μόνο που ξέρω και θέλω να μείνω, είναι στα δικά μας κομμάτια. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για την ασίστ που έβγαλε στο γκολ του Πρίγιοβιτς: «Είναι δουλεμένο στην προπόνηση!»

Για τα πανηγύρια με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Θέλαμε αυτή τη νίκη να την αφιερώσουμε στον πρόεδρο. Το ζει και το χαίρεται πολύ. Κάνει ότι μπορεί για να φτάσει ψηλά ο ΠΑΟΚ».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Σπαρτάκ Μόσχας:

«Και η Σπαρτάκ είναι μεγάλη ομάδα. Μηνύματα δείχνουμε μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Από την επόμενη μέρα θα κάνουμε την ανάλυση. Θέλουμε να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί και σε αυτά τα παιχνίδια».