Ο Τρινκιέρι, οι απαιτήσεις και τα… δικαστήρια

Ακέφαλη παραμένει η Εθνική μας ομάδα Μπάσκετ, όσο δεν βρίσκεται άκρη με την απομάκρυνση του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ακόμη δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος πάντως καθυστερεί πολύ την υπόθεση παρότι έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του στον γαλανόλευκο πάγκο.

Ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις, έχοντας πάντως και τις… κεραίες του ανοιχτές προς Ισπανία μήπως έρθει κάποια πρόταση και από κει. Είτε για να αρνηθεί την πρόταση της Εθνικής, είτε για να αναλάβει παράλληλα την “Επίσημη Αγαπημένη”. Κάτι που σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε η ΕΟΚ.

Για να ανακοινωθεί πάντως, θα πρέπει να βρεθεί λύση στην υπόθεση του Τρινκιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός της Καζάν, φαίνεται να έχει μεγάλες απαιτήσεις, αφού θέλει να αποπληρωθεί το σύνολο του διετούς συμβολαίου του. Στον πάγκο της Εθνικής κάθισε λιγότερο από ένα χρόνο και η πρόταση της ΕΟΚ (που τα οικονομικά της δεν είναι και τα καλύτερα…) ήταν να πάρει άμεσα τα μισά χρήματα που εδικαιούτο για την πρώτη του χρονιά και τίποτα από την δεύτερη η οποία ουσιαστικά θα ξεκινούσε σε λίγες μέρες!

Κάτι που ο 47χρονος τεχνικός δε θέλει ούτε να ακούει. Θέλει να πάρει το σύνολο του ποσού για την πρώτη χρονιά και σε ένδειξη καλής θέλησης να περικόψει το ποσό που αντιστοιχεί στην δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του.

Ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι δε θέλει τέτοιου είδους διαφορές να λύνονται στα δικαστήρια, αλλά αν δεν βρεθεί γρήγορα συναινετική λύση δεν αποκλείεται να γίνει κι αυτό…