Η αλλαγή στάσης του Βέρνμπλουμ

Όπως έγραψε το Thessports (δείτε εδώ), σε ναυάγιο οδηγείται η υπόθεση Βέρνμπλουμ…

Ο Σουηδός είχε καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή, πως ενδεχόμενη άφιξή του στην Ελλάδα θα σημαίνει ότι αποφάσισε να μετακομίσει εδώ, ωστόσο τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορά.

“Αν έρθω στη Θεσσαλονίκη, πάει να πει ότι κατά 99% έχουμε κλείσει” είπε ο Βέρνμπλουμ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όσο κρατούσαν οι -εξ αποστάσεως- συζητήσεις.

Ερχόμενος εδώ, έκαναν όλους να πιστέψουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει.

Στο οικονομικό δεν υπήρχαν διαφορές και η συζήτηση γι΄ αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ότι ζήτησε ο 32χρονος μέσος, ο ΠΑΟΚ του το έδωσε!

Η υπόθεση κόλλησε στα “γύρω – γύρω”…

Η υπόθεση του σπιτιού, ήταν μία από τις… αναστολές των Βέρνμπλουμς.

Η ΠΑΕ τους έδειξε περίπου 15 σπίτια, τα πλέον πολυτελή στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κανένα δεν ικανοποίησε απόλυτα το ζεύγος.

Δεν ήταν, όμως, αυτός ο κύριος ή έστω ο μοναδικός λόγος, που δεν δόθηκε από τον Σουηδό η θετική απάντηση.

Στην πορεία των συζητήσεων, ο Βέρνμπλουμ άρχισε να εκφράζει προβληματισμούς σχετικά με το αν το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλού επιπέδου κι αναρωτήθηκε αν ερχόμενος στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, θα μείνει στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη ή θα… χαθεί, ενώ εξέφρασε και αμφιβολίες κατά πόσο η πόλη είναι η καλύτερη επιλογή για την οικογένειά του.

Κάπου εκεί, συνειδητοποίησαν και στον ΠΑΟΚ ότι οι πιθανότητες να δεχτεί να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο έχουν μειωθεί.

Ο Σουηδός ζήτησε βέβαια λίγες μέρες προθεσμία για να το σκεφτεί, θεωρητικά θα απαντήσει σε 3-4 μέρες και όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο στον ΠΑΟΚ άρχισαν να ψάχνουν τις επόμενες λύσεις.

Κι όπως έλεγε χθες το βράδυ ο Γιώργος Σαββίδης, “στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα πάρει καλύτερο παίκτη”.