Ξανά ουρές στην Τούμπα!

Για πολλοστή φορά μέσα στο καλοκαίρι υπάρχουν ουρές στην Τούμπα για εισιτήρια καθώς από τα ξημερώματα βρίσκονται φίλοι του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια για το «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας θα διατίθενται για το κοινό σήμερα (6/8), αύριο (7/8) και την Τετάρτη (8/8) ως την εξάντλησή τους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια (σήμερα έως τις 19:00, αύριο 9:00-19:00 και την Τετάρτη από τις 9:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα), το internet και από τα καταστήματα PUBLIC (και όχι πλέον από τα καταστήματα Γερμανός που ίσχυε μέχρι πέρυσι).

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για το ματς με τη Σπαρτάκ έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 40 ευρώ
Θύρες 2, 3: 30 ευρώ
Θύρες 5, 6: 25 ευρώ
Θύρες 4, 4A: 15 ευρώ
Θύρες 7, 7Α, 8: 15 ευρώ
VIP 3ου: 120 ευρώ
VIP 4ου: 120 ευρώ

***Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

***Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου με τον συνοδό τους, ωστόσο λόγω του πιθανού sold out προτείνεται η αγορά εισιτηρίου και για εκείνα για να υπάρχει εξασφαλισμένη θέση.

***Η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ισχύει για όλες τις θύρες και μέχρι εξαντλήσεώς τους, με δεδομένο πως παράλληλα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας.

***Παράλληλα τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και μέσω Internet επί 24ώρου. Από σήμερα (6/8) στις 09:00 το σύστημα θα ανοίξει και θα γίνεται παράλληλη πώληση τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα όσο και εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως.

***Την Τετάρτη (8/8), ημέρα του αγώνα, δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας