Γιουνές: Εξετάσεις, υπογραφές και ανακοίνωση…

Μία ακόμη μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο Άρης, καθώς θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για την υπογραφή της συμφωνίας με τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο έμπειρος Τυνήσιος επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πέμπτης και από τη στιγμή που ορθώς κρίθηκε σωστό να μην ταξιδέψει για δύο ημέρες στην Ολλανδία, παρέμεινε στην πόλη, αναμένοντας την επιστροφή της αποστολής. Άλλωστε εκτός Ελλάδας μαζί με την ομάδα βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, οπότε ήταν πρακτικά αδύνατο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουνές.

Αυτό πάντως αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, από σήμερα επιστρέφει κι αυτός στη βάση του, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, οπότε η απόκτηση του ποδοσφαιριστή μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Γιουνές κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, αλλά και τα εργομετρικά και στη συνέχεια θα βρεθεί με τους ανθρώπους του Άρη για να «κλειδώσει» η μεταγραφή.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Τυνήσιος θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους» και προφανώς μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει ρεπό, ο Γιουνές θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον Πάκο Ερέρα και τους νέους συμπαίκτες του αύριο, όταν και η ομάδα θα αρχίσει και πάλι προπονήσεις.