Καταθέτει έφεση, περιμένει και την ΕΕΑ

Το θέμα της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ ήταν λίγο-πολύ γνωστό. Άλλωστε η έλλειψη πλάνου βιωσιμότητας, λόγω της μη ύπαρξης τηλεοπτικού συμβολαίου δεν θα… επέτρεπε στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία, σε πρώτη φάση, να αδειοδοτηθεί. Έτσι πέραν τούτου, επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο των 20.000 ευρώ. Ωστόσο η όλη κατάσταση είναι «ελεγχόμενη» και από την ΠΑΕ Άρης δεν εκφράζεται καμία απολύτως ανησυχία.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας θα κατατεθεί έφεση μαζί με το πλάνο βιωσιμότητας που απαιτείται, το οποίο αν δεν καλυφθεί από τα τηλεοπτικά (διότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας ενδεχομένως να καθυστερήσει), τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιάσουν χορηγικό πλάνο, το οποίο θα είναι αρκετό, ώστε η ΠΑΕ να αδειοδοτηθεί, ενώ πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να πληρώσει καν το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης αναμένει τα… νεότερα και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εκεί πάντως, δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, τα πάντα είναι τακτοποιημένα στον φάκελο που θα καταθέσουν, ο οποίος θα περιέχει αναλυτικά τους προϋπολογισμούς, τις απαραίτητες ενημερότητες αλλά και την εγγυητική επιστολή. Έτσι, όπως λένε από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει να μην εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.