Τα «μπράβο» του Ιβάν σε Ζαγοράκη

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση του Ιβάν Σαββίδη για την εκλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη στην Ευρωβουλή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν από τους πρώτους οι οποίοι επικοινώνησαν με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και στενό συνεργάτη του και τον συνεχάρη για την επιτυχία του.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της υποψηφιότητας Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές και από την πρώτη στιγμή προώθησε και στήριξε τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Είτε με δημόσιες τοποθετήσεις, «θα ήθελα να δω έναν άνθρωπό της οικογένειας του ΠΑΟΚ στην Ευρωβουλή» είχε πει, είτε και με πράξεις καθώς βρέθηκε μαζί του σε πολλές πόλεις της Βορείου Ελλάδας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης βρίσκεται σύμφωνα με τη καταμέτρηση που είχε γίνει μέχρι χθες το βράδυ, στην πέμπτη θέση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που τον στέλνει στην Ευρωβουλή. Με 54.414 σταυρούς προτίμησης απέχει κατά 7.500 περισσότερους σταυρούς από την Νίκη Τζαβέλλα που είναι στην έκτη θέση, αλλά σύμφωνα και με την Singular Logic το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή.