Ανακοινώνει Γιουνές για δύο χρόνια

Μικρή παράταση 24 ωρών πήρε η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χαμζά Γιουνές. Το θέμα είναι τυπικό, καθώς σήμερα το πρωί αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε το… πρωτόκολλο που επιτάσσει μία μεταγραφή, πριν πέσουν οι υπογραφές. Πέρασε χθες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά στα οποία δεν υπήρξε κάποιο «θέμα», ενώ βρέθηκε και στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τις τελικές επαφές-συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Εκεί ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, πριν πέσουν οριστικά οι υπογραφές.

Ανακοίνωση δεν βγήκε χθες, κάτι που πάντως θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον παίκτη να έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» για την υπογραφή διετούς συμβολαίου. Ο Γιουνές θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη…

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται σήμερα να κάνει και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα. Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή, το απόγευμα θα βρίσκεται κανονικά στις εγκαταστάσεις των «κιτρινόμαυρων», στο Νέο Ρύσιο, όπου και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του, Πάκο Ερέρα, αλλά και τους νέους συμπαίκτες του. Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο πάντως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Λάρισα.