«Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

Το ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει με σεβασμό τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το φοβάται, τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σπάρτακ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός, στην αίθουσα τύπου της Τούμπας: 

«Όπως είπα και ο αρχηγός μας δεν υπάρχουν αγώνες που να μην είναι υψηλού επιπέδου σε αυτή τη φάση. Ξέρουμε ότι θα έχουμε αντίπαλο τη ζέστη, αλλά και τη… ζέστη που θα προκαλέσουν στην ατμόσφαιρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, καθόλου εύκολος θα έλεγα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και ποιοτικούς παίκτες. Βεβαία, ήρθαμε εδώ με σεβασμό για την ομάδα, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας όπως το έχουμε σχεδιάσει».

Για το αν υπάρχει πίεση στη Σπαρτάκ:

«Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί! Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα αποκλείοντας τη Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο”.

Για το τι εικόνα έχει για τον ΠΑΟΚ:

«Όπως είπα ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πολύ υψηλή οργάνωση. Έχουν έμπειρους παίκτες στην άμυνα και οι μέσοι τους είναι ποιοτικοί. ενώ και οι επιθετικοί τους είναι ταλαντούχοι”.

Για τη μεταγραφή του Ερεμένκο:

«Θα μιλήσουμε για αυτό όταν παρουσιαστεί”.

Για το ότι έμεινε στη Μόσχα ο Σαμέντοφ:

«Ο λόγος είναι το γεγονός πως δεν έχουν φτάσει στο 100% της φυσικής του κατάστασης και εγώ θέλω ο παίκτης που θα αγωνιστεί να δώσει το 100% δεν μπορώ να ρισκάρω. Προτίμησα να μείνει στη Μόσχα για το καλό του. Επειδή χρειάζομαι παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά”.

Για το τι πιστεύει για τον αγώνα της Τούμπας:

«Είμαστε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα μας επιτρέψει ο ΠΑΟΚ να κάνουμε. Πολλά εξαρτώνται και από τον αντίπαλο μας. Βεβαίως ήρθαμε για να νικήσουμε αλλά δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με αυτό”.

Για το ότι οι φίλαθλοι της Σπαρτάκ έχουν σχέσεις με τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Οι φίλαθλοι θα επηρεάσουν το ματς σε κάποιο επίπεδο, αλλά το ματς θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής δεν νομίζω πως θα φοβηθεί τους φιλάθλους”.