«Κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας Μάσιμο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει παρά το 0-2.

Αναλυτικά όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου:

Για τα αίτια της ήττας από τον ΠΑΟΚ: «Με το 2-0 νομίζαμε ότι όλα είναι εύκολα. Δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα. Κυριάρχησε ο ΠΑΟΚ και δεν κάναμε τα σχέδια μας πραγματικότητα. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν δεν κρατάς την μπάλα, την κλέβει ο αντίπαλος και χάνεις το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για εμάς. Χάσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από όσο τον περίμενε: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ τον οποίο γνωρίζαμε. Ήταν ποιοτικό το παιχνίδι τους στην μεσαία γραμμή και αυτό περιμέναμε. Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, αλλά και εμείς κάναμε πολλά λάθη και για αυτό χάσαμε».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση του να βάλει νέους ποδοσφαιριστές στον αγώνα: «Δεν είχα καμία αμφιβολία όσον αφορά αυτούς τους παίκτες»

Για τον Πρόμες και την… επιθετικότητα των φιλάθλων: «Θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την δουλειά τους και υποστήριζαν τον ΠΑΟΚ, ακόμη και όταν έχανε με 2-0».

Για την εκτίμηση του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν θέλω να λέω από νωρίς τι θα γίνει. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα του και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ο Γκλουσακόφ παραπονέθηκε για πόνο στον αυχένα και για αυτό δεν ήθελα να τον βάλω στον αγώνα».

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το σημερινό ματς: «Αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο, νομίζω ότι η Σπαρτάκ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».