Οριστική ημερομηνία για την «σέντρα»

Όπως έγινε γνωστό στις 25/8 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας περιόδου καθώς υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής σεζόν συναντήθηκαν με τους Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη ούτε ώστε να ζητήσουν εκ μέρους των 9 ΠΑΕ τις εγγυήσεις για το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη Nova.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι που έχουν συμφωνήσει με το συνδρομητικό κανάλι δεν έχουν εξασφαλισμένο τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου τους, σε αντίθεση με τους 7 που ήρθαν σε συμφωνία με την ΕΡΤ. Έτσι, ζήτησαν εγγυήσεις ούτως ώστε να εξασφαλίσουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ αν «χαλάσει» το deal τους με τη Nova.

Όπως και τελικά συνέβη. Το αίτημά τους έγινε αποδεκτό και ακολούθως οι συγκεκριμένοι σύλλογοι υπέγραψαν κανονικά την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι θα ισχύσει και η προκαθορισμένη για τις 25 Αυγούστου «σέντρα» του πρωταθλήματος.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη προβλέπεται ο υποβιβασμός τριών ομάδων για το επόμενο πρωτάθλημα και άνοδος μίας από τη Football League.

 

Mετά την γνωστοποίηση του προγράμματος για την νέα σεζόν οι Αλέξης Κούγιας και Δημήτρης Σπανός

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή».

Sdna