Έφτασε ο Τζόουνς: «Περίπλοκο να διαλέξω»

Αναλυτικά όσα είπε:

Ανυπομονώ για την πρόκληση να παίξω για τον Άρη. Ο Αγγέλου ήταν ο πρώτος λόγος που ήρθα στην Ελλάδα παίζοντας για την Πάτρα. Ξέρω ότι ο Άρης έχει ένα φανατικό κοινό και δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Είμαι ενθουσιασμένος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος. Θα έχουμε πολλή ενέργεια. Ο ΜακΓκί είναι πολύ δυνατός ψηλός, ο Κάιζερ βγάζει πολλή ενέργεια, ο Νταλό κάνει πολλές δουλειές σου γήπεδο. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του Μποχωρίδη, ο Μπελ μπορεί να σουτάρει από παντού. Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Θα δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό κάθε βράδυ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη θα μου δώσει ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό και να αγωνιστώ μπροστά του. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, να οδηγήσουμε τον Άρη ξανά στις υψηλές θέσεις και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το τι του είπε ο Αγγέλου: «Θα είναι μια από τις λίγες χρονιές που θα έχω τριγύρω μου πολλούς παίκτες που θα παίζουν και αυτή καλή άμυνα, που είναι και το δικό μου δυνατό στοιχείο. Ο κόουτς μου είπε πως δεν περιμένει να είμαι ο Κόμπι ή ο ΛεΜπρόν, αλλά θα είμαι ένας παίκτης που θα παίζει για την ομάδα».