«Κορυφαία στιγμή η έλευση Σαββίδη»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε στο Sdna για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με αφορμή την συμπλήρωση των έξι χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα.

Χαρακτηριστικά όσα είπε:

«Κάνοντας μια αναδρομή στις 10 Αυγούστου του 2012 όταν έγινε η τελική επαφή μεταξύ του προέδρου του ΑΣ και του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, των εκπροσώπων του Σαββίδη για να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ, θα πρέπει να τονίσουμε κάποια πράγματα. Πρώτα την ανάγκη να βρεθεί ένας ισχυρός επενδυτής ανάλογος με το τεράστιο brand name του συλλόγου»

Για να συνεχίσει πως «Ο κύκλος των προσωρινών διοικήσεων θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένος αλλά είχε… κλείσει, έχοντας δώσει ότι μπορούσε. Από την άλλη διαπιστώσαμε ότι υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον από τον κ. Σαββίδη και ότι το… μικρόβιο του ΠΑΟΚτσή είχε μπολιαστεί μέσα του και αφετέρου το μεγάλο background του επιχειρηματία, μας έδινε την δυνατότητα να τον εμπιστευτούμε, άρα έπεφτε σε εμάς να… παντρέψουμε όλα τα παραπάνω, με στόχο την ισχυροποίηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί την ναυαρχίδα όλου του συλλόγου.

Θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Έξι χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει, έχει αλλάξει επίπεδο και προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται. Σαν αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και εκφράζοντας το διοικητικό συμβούλιο, απευθύνω έκκληση – κάλεσμα στον τεράστιο λαό του ΠΑΟΚ, σε όλη την οικογένεια του Δικεφάλου, να σταθεί δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, γιατί μας περιμένουν ιστορικές ημέρες που μόνο στα όνειρα μας μπορούμε να φανταστούμε».

Για το αν θεωρεί κορυφαία στιγμή την έλευση του Σαββίδη: «Σίγουρα στα 25 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά του συλλόγου, θεωρώ ότι ήταν η κορυφαία στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου. Υπήρχε αρκετός κόσμος που αγωνιούσε έξω από το Παλατάκι, που ήθελε να δει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ. Εμείς σίγουρα ήμασταν αγχωμένοι γιατί έπρεπε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Ήταν μια ιστορική απόφαση για το σωματείο και παρόλα αυτά, η απόφαση που πήραμε μας δικαίωσε γιατί ήρθε ένας άνθρωπος που ήταν… δώρο θεού για τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι: «Παράλληλα απέδειξε ότι αυτό που είχε πει στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ότι “θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ”, έγινε πράξη, καθώς έγινε πράγματι ο αρχηγός της οικογένειας.

Αν μη τι άλλο, το έχει δείξει έμπρακτα από την πρώτη ημέρα και είχε πει μάλιστα ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου χρέη, όπου φρόντισε στις 12/05/2015 να πληρώσει όλο το ποσό, μηδενίζοντας τα χρέη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».