Τροχαίο σε διαφημιστικό της Γερμανίας!

Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου, που έγινε κατά τη διάρκεια γυρίσματος χορηγούς της Εθνικής Γερμανίας στο Σεντ Λέονχαρντ της Βόρειας Ιταλίας, οπου προετοιμάζεται η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ, από το οποίο βγήκαν αλώβητοι οι δύο διεθνείς που συμμετείχαν!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα, καθώς η Μερσέντες, που είναι βασικός χορηγός της Εθνικής Γερμανίας έκανε ένα διαφημιστικό γύρισμα με τη συμμετοχή του πιλότου της Φόρμουλα 1, Νίκο Ρόσμπεργκ, ενός ακόμη γερμανού οδηγού και δύο διεθνών, του Μπεντεντίκτ Χέβεντες (φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα στο ασθενοφόρο) και του Ζουλιάν Ντράξλερ, παικτών της Σάλκε.

atyxima2

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρόσμπεργκ αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, οδηγώντας με συνοδηγό τον Χέβεντες και προκειμένου να μην τρακάρουν, ο δεύτερος οδηγός, ο 19χρονος, Πασκάλ Βερλάιν, με συνοδηγό τον Ντράξλερ, έκανε μία μανούβρα και χτύπησε δύο πεζούς. Έναν 63χρονο Γερμανό τουρίστα, ο οποίος οδηγήθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο κι έναν δημοτικό υπάλληλο της πόλης του Σεντ Λέονχαρντ, που ήταν στο προσωπικό ασφαλείας για το διαφημιστικό γύρισμα. Σε κατάσταση σοκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο η σύζυγος του 63χρονου.

“Στη διάρκεια της επίσκεψης στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, συνέβη ένα ατύχημα. Ο οδηγός Πασκάλ Βερλάιν τραυμάτισε δύο πεζούς, οι οποίοι βρίσκονταν αναπάντεχα στο δρόμο, ο οποίος ήταν αποκλεισμένος. Για τη σοβαρότητα του ατυχήματος δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες, και οι δύο τραυματίες είναι υπό ιατρική παρακολούθηση. Ο Πασκάλ Βερλάιν δεν τραυματίστηκε. Λυπούμαστε για το ατύχημα και ευχόμαστε περαστικά στους τραυματίες” ανέφερε η ανακοίνωση της Μερσέντες.

“Σε μία εκδήλωση της Μερσέντες, που είναι χορηγός μας, προκλήθηκε ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι στους δύο τραυματίες” είπε ο υπεύθυνος τύπου της Γερμανικής Ομοσπονδίας, Γιένς Γκρίτνερ.

Οι δύο διεθνείς, Χέβεντες και Ντράξλερ δεν τραυματίστηκαν και συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση, η οποία λόγω του ατυχήματος, ήταν κλειστή για τα ΜΜΕ. Το φιλικό που επρόκειτο να γίνει σήμερα με την Κ20 της Γερμανίας, αναβλήθηκε λόγω του τροχαίου.