«Παίξαμε καλά αλλά…»

Ο Πάκο Ερέρα αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στην Ξάνθη μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το παιχνίδι όπως και για τα πρώτου συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν παίξαμε πολύ καλά. Μόνο 30 λεπτά. Είναι δύσκολο για εμάς, γιατί κάθε εβδομάδα, έχουμε έναν νέο παίκτη. Χτίζουμε την ομάδα και είναι δύσκολο. Αλλά νομίζω ότι σήμερα έπαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά πετύχαμε το γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Χάσαμε πολλές μπάλες. Μόνο για 30 λεπτά ήμασταν έξυπνοι. Μετά χάναμε εύκολα την μπάλα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα γι να το διορθώσουμε. Αβίαστα λάθη».

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Άρης «Δεν είχαμε σήμερα τους Μπρούνο Γκάμα και Ντιγκινί. Θέλουμε και λίγο χρόνο για τον Χαμζά Γιουνές. Στην επίθεση θέλουμε χρόνο. Αμυντικά είμαστε καλά, μπροστά θέλουμε χρόνο».

Για το δίδυμο, Σόουζα-Βέλεθ «Ο Δεληζήσης ήταν κουρασμένος και χρειαζόταν ξεκούραση. Ήθελα να τους δω μαζί σήμερα και νομίζω πως είναι πολύ καλά. Είναι γρήγοροι παίκτες και νομίζω πως θα έχουμε τρεις φανταστικούς στόπερ».

Δύο φιλικά, μέσα σε 48 ώρες, για τα συμπεράσματά του «Για μένα είναι πρώτη φορά που παίζω με ελληνικές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά που τσεκάρω την ομάδα μου απέναντι στις ομάδες που θα παίξουμε φέτος. Είμαστε στη διαδικασία ελέγχου, πριν και μετά το παιχνίδι. Κάνουμε και σκάουτινγκ. Θέλουμε λίγο χρόνο, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Αν η ομάδα χάσει φταίω εγώ, αλλά πρέπει να παίξουμε με περισσότερες ομάδες για να έχουμε εικόνα».