«Καρφιά» λόγω ΠΑΟΚ!

Η Σπαρτάκ ηττήθηκε με ανατροπή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και οι Ρώσοι φαίνεται πως δεν το έχουν… χωνέψει ακόμα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ, Βλάντισλαβ Ραντίμοφ που έριξε «βέλη» τόσο για τον προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, όσο και για τον νεαρό τερματοφύλακα, Μαξιμένκο!

Αναλυτικά:

«Πριν το ματς, ο ΠΑΟΚ εμφανιζόταν ως ένας σοβαρός αντίπαλος, κυρίως στο γήπεδο του και με τη στήριξη του κόσμου του. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο απλό, αλλά η Σπαρτάκ έβαλε δύο γρήγορα γκολ και όλοι θεωρούσαν ότι τα μέσα ενημέρωσης τελικά υπερέβαλαν για τη δυναμική του ΠΑΟΚ, αλλά όχι» είπε ο Ρώσος πρώην ποδοσφαιριστής.

Καταλυτική σημασία για την εξέλιξη του αγώνα της Τούμπας διαδραμάτισε και το χαμένο πέναλτι του Προμές, με τον Ραντίμοφ να σημειώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ δεν είχε την απαραίτητη ψυχραιμία και πως έπρεπε άλλος να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Ωστόσο, τόνισε πως ο Ολλανδός μπορεί να είναι καθοριστικός στο παιχνίδι της Μόσχας, αφού θα είναι αυτός που θα πρέπει να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραντίμοφ πάντως άφησέ αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο ο Καρέρα διαχειρίστηκε το παιχνίδι της Τούμπας, διότι πιστεύει πως ο προπονητής της Σπαρτάκ δεν μπόρεσε να «μεταδώσει» στους παίκτες τους το πώς πρέπει να αντιδρούν σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια.

Ανέφερε επίσης ότι μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό έχουν και οι παίκτες της Σπαρτάκ που δεν είναι τόσο έμπειροι και πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας, Μαξιμένκο ο οποίος, όπως επισημαίνει, μπορεί να είναι ταλαντούχος, αλλά δεν έχει τις απαραίτητες «παραστάσεις», αλλά και την κατάλληλη ψυχολογία. Γι’ αυτό το λόγο και θεωρεί πώς θα έπρεπε κάτω από τα δοκάρια της Σπαρτάκ να αγωνιστεί ο Ρεμπρόφ.