Από τα Τέμπη στα…δικαστήρια!

Μπορεί οι φίλοι του Ηρακλή να έκαναν τα πάντα το 2010 ώστε να παραμείνει η ομάδα τους στην μεγάλη κατηγορία -κι εκείνη την χρονιά τα κατάφεραν- όμως το κράτος από τότε δεν τους αφήνει να ησυχάσουν.

Συγκεκριμένα αρκετοί από αυτούς, έπειτα από μια μηχανοκίνητη πορεία που είχε πραγματοποιηθεί με προορισμό τα Τέμπη, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη από την τροχαία με την κατηγορία της παρακώλησης συγκοινωνίας.

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 19 Μαρτίου του 2014 και για τον λόγο, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο, προκειμένου σε συνεργασία με τους δικηγόρους να βρεθεί κοινή φόρμουλα υπέρασπισης.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη, εξέδωσε σήμερα (17/2)ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

“Με την παρουσία αρκετών μελών μας, που φέρονται ως κατηγορούμενοι στη δικάσιμο της 19ης Μαρτίου 2014, ενώπιων του Μονομελούς Πλημελλειοδικείου Θεσσαλονίκης, σχετικά με το αδίκημα της παρακώλησης συγκοινωνιών στα Τέμπη στις 6/6/2010, έλαβε χώρα απόψε (14/2/2014), στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με την παρουσία των δικηγόρων του συλλόγου.

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η ανάθεση της υπόθεσης των παρευρισκομένων μελών στους δικηγόρους του Γ.Σ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Αντώνιο Ευαγγελόπουλο, Βίκτωρα Αρτοποιό και Δημήτριο Παπαιωάννου, καθώς η καθώς και η άμεση εκ μέρους των δικηγόρων έναρξη της υπεράσπισης των μελών μας.

Στα πλαίσια αυτά, και μετά από κοινή συμφωνία όλων των παρευρισκομένων, κρίνεται σκόπιμο να προσέλθουν η να επικοινωνήσουν για το σχετικό ζήτημα με τα γραφεία του Γ.Σ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , στο τηλέφωνο 2310 207715, οποιαδήποτε τυχόν άλλα μέλη μας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, προκειμένου να συνεχιστεί ακόμη πιο συντονισμένα και αποτελεσματικά η υπερασπιστική πορεία όλων των κατηγορούμενων μέχρι τη δικάσιμο της 19/3/2014.

Γ.Σ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”