Καρέρα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα του αγώνα, ενώ στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Δεν έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ. Στη σημερινή προπόνηση θα δούμε τη διάθεση των παικτών. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Θα λάβουμε υπ’ όψιν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, για να μην επιτρέψουμε να συμβούν ξανά, αύριο».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του στον πρώτο αγώνα: «Έχουμε καταλάβει τι πήγε λάθος. Σήμερα, θα επανεκτιμήσουμε τον αντίπαλο και θα δουλέψουμε στο γήπεδο αυτές τις μικρές διαφορές που κάναμε λάθος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να παρέχουμε επιλογές για την ομάδα, να μην κάνουμε λάθη και να δείχνουμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ. Ανησυχώ για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω μια ομάδα που θα μπορεί να νικήσει», απάντησε ο Καρέρα.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε ένα γρήγορο γκολ, απάντησε: «Εμείς στοιχηματίζουμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία αν σκοράρουμε στο ξεκίνημα του αγώνα ή στο τελευταίο λεπτό. Για εμάς, το σημαντικό είναι η νίκη».