Έρχονται και «σηκώνουν μανίκια»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να συγκεντρωθούν το επόμενο διάστημα στην Θεσσαλονίκη, αρχικά για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σε δεύτερο χρόνο να ξεκινήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ :

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συναντήθηκε σήμερα με το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας στο “PAOK Sports Arena” προκειμένου να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία.

Οι παίκτες θα περάσουν σε γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και από εργομετρικό έλεγχο, από την Πέμπτη (16/8) μέχρι το Σάββατο (18/8).

Όσον αφορά τις αφίξεις, μπορεί ο Jordin Williams να είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι ο πρώτος ξένος που θα φτάσει στη χώρα μας, καθώς αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Πέμπτης (16/8, 20:30). Την ίδια μέρα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς γυμνάζεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του “PAOK Sports Arena”.