Η «πρώτη» του νέου Άρη

Την πρώτη του προπόνηση για την σεζόν που έρχεται έκανε ο νέος Άρης, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να ξεκινάει το «μοντάρισμα» της ομάδας του.

Μάλιστα, μίλησε για την νέα προσπάθεια που ξεκινούν οι «κιτρινόμαυροι», τονίζοντας πως οι δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζονται με «Ελπίδα, όνειρα και χιούμορ».

Αναλυτικά, από την ενημέρωση του επίσημου Άρη: 

Ο νέος Άρης βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary Bell, BorisDallo, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

ΑΓΓΕΛΟΥ: «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ»

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στο www.arisbc.gr: «Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, ImmanuelKant ‘οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ».