«Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ ώστε να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του γιου του Ραζβάν. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας υπογράμμισε πως θα υποστηρίζει τον Δικέφαλο ενώ παράλληλα τόνισε τους λόγους που θα δει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε σε μέσο της Ρωσίας:

«Στο πρώτο ματς, φάνηκε σε μένα ότι η ελληνική ομάδα δεν ήταν σίγουρη για τον εαυτό της. Κι όταν το σκορ ήταν 0-2, ίσως συνειδητοποίησαν ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να χάσουν. Απόψε τον πρώτο λόγο θα έχει η Σπαρτάκ, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση» ήταν η πρόβλεψή του για το παιχνίδι.

«Στα τελευταία 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισαν τα 27. Δεν έχουν παίξει σε αυτό το υψηλό επίπεδο για μεγάλο διάστημα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα μπορέσει να αντισταθεί στη Σπαρτάκ αγωνιστικά και πνευματικά», είπε στην συνέχεια.

«Θα δω το Σπαρτάκ – ΠΑΟΚ. Η τουρκική ομοσπονδία μου έκλεισε ήδη θέση στο γήπεδο, γιατί στη Σπαρτάκ αγωνίζονται παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ και της εθνικής Ρωσίας την οποία θα αντιμετωπίσουμε στο Nations League. Φυσικά και θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ!», κατέληξε.