Βιεϊρίνια: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε ένα όνειρο»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε από τον τραυματισμό του αγωνίστηκε για 65 λεπτά και μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε «ένα» με τους συμπαίκτες στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του ευχαρίστησε το τιμ του Δικεφάλου για την βοήθεια καθ΄όλη την διάρκεια του δύσκολου τραυματισμού, τονίζοντας πως η ομάδα είναι μια οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αλλαγή του:

«Δεν πόνεσα. Είμαι σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια τους, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς, για να μπορέσω να παίξω έστω για 60-65 λεπτά. Δε μπορούσα να συνεχίσω αλλά πήραμε την πρόκριση και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ και την πρόκριση:

«Θέλουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Αυτό είναι το όνειρο, Αυτός είναι ο στόχος. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Έχουμε δύο παιχνίδια, πρέπει να ξεκουραστούμε, να πανηγυρίσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο».

Για το αν η ομάδα ήταν προετοιμασμένη να παίξει χωρίς αυτόν:

«Δεν ξέρω αν ήταν προετοιμασμένη. Εγώ προσπαθούσα για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο τραυματισμός μου δεν ήταν εύκολος, άσχετα που έπαιξα μετά από 15 μέρες. Η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί, ήταν φοβερή και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Για τα πλέι οφ με τη Μπενφίκα και αν θα πέσουν όλα τα φώτα επάνω του:

«Δε θέλω να πέσουν όλοι πάνω μου. Είμαστε ομάδα, οικογένεια και πρέπει να πέσουν όλα πάνω μας, όχι μόνο σε μένα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα. Δε φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους».