Ξεκίνησαν οι τριγμοί στην Σπαρτάκ Μόσχας!

Με τον Ιταλό τεχνικό τα έχουν βάλει στην Σπαρτάκ Μόσχας, με τον τύπο της χώρας να τον κατηγορεί για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Η Σπαρτάκ δεν μπόρεσε να προκριθεί επί του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League και ως εκ τούτου θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως μετά από μια τέτοια αποτυχία, όλα κυλούν… ομαλά στην ομάδα της Μόσχας.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 70 λεπτά και ήμασταν καλοί. Γιατί θα πρέπει ο αποκλεισμός να μας… τσαλακώσει; Συνεχίζουμε στο Europa League», ανέφερε ο Καρέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Και συνεχίζουν λέγοντας: «Οποιοσδήποτε προπονητής κάποιας ομάδας αν η ομάδα του είχε αποκλειστεί από τους προκριματικούς αγώνες του Champions League, θα είχε αναστατωθεί. Όχι όμως ο Καρέρα. Ο προπονητής της Σπαρτάκ είναι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν βρήκε ένα γκολ απέναντι στους Έλληνες. Αλήθεια, αρέσει αυτό στους οπαδούς;»

Στο στόχαστρο των ΜΜΕ από την Ρωσία μπαίνουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως ο Γκλουσακόφ και ο Κομπάροφ ενώ τη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια συγκεντρώνει ο Πρόμες, ο οποίος είναι προκλητικά αδιάφορος και πλέον δεν βρίσκει κανένα κίνητρο στην Σπαρτάκ. Αλλά ο Μάσιμο δεν βλέπει κανένα πρόβλημα, καταλήγουν.