«Επίθεση» Ράμος σε Κλοπ!

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Γιούργκεν Κλοπ, αφού μετά τις νέες τοποθετήσεις του Γερμανού τεχνικού για τον τελικό του Champions League και τον τραυματισμό του Σαλάχ, ο αρχηγός της Ρεάλ πέρασε στην «αντεπίθεση», αφήνοντας τα «καρφιά» του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό ξανά. Σέβομαι την άποψη του καθενός αλλά ήδη έχω μιλήσει για αυτό. Όπως είπα και πριν δεν πρόκειται να αρπάξω κάποιον από τον ώμο. Με άρπαξε πρώτος και μετά ήταν ένα νορμάλ περιστατικό που συμβαίνει σε έναν αγώνα. Δεν είχα τη πρόθεση να βλάψω κάποιον παίκτη επίτηδες.

Ίσως ο Κλοπ το κάνει επειδή θέλει να δικαιολογηθεί επειδή δεν κέρδισε τον τελικό. Αλλά δεν είναι ο πρώτος τελικός που έχασε. Θα πρέπει να ανησυχεί για τα δικά του πράγματα και να αφήσει τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Κάποιοι από εμάς είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια, δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να πούμε το ίδιο για αυτόν σαν πρώτο προπονητή.

Ψήφισα τον Κλοπ σαν έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο γιατί για μένα οι απόψεις διαφέρουν και είναι ένας από τους προπονητές που ψήφισα για καλύτερο της χρονιάς οπότε μπορεί να είναι ήρεμος» .