Κρίσιμα 24ωρα για τον Άρη

Εδώ και δύο μέρες φαίνεται πως κάτι κινείται στον Άρη. Όχι βέβαια ότι έχουμε οριστικές εξελίξεις, αλλά πιθανότατα λίαν συντόμως θα γίνει και αυτό.

Σήμερα σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, εκεί όπου θα διαφανούν οι πρώτες εξελίξεις με την εκλογή νέας διοίκησης (κατά πάσα πιθανότητα μέσω ειρηνοδικείου και πάλι) και φυσικά την παρουσίαση της πρώτης πρότασης για την ΠΑΕ, όπως αυτή θα διατυπωθεί επίσημα από τον Γιώργο Γαλανό. Σε αυτό το κομμάτι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι… αποκαλύψεις για επενδυτές από το εξωτερικό, που «υποσχέθηκε» ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣ (και μπόρει και μελλοντικός…) Θωμάς Γιώτας.

Όπως και να έχει τα σημερινά έχουν εξαιρετική σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως εξακολουθεί να παίζει το σενάριο της Γ’ Εθνικής και της ειδικής εκκαθάρισης, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περιέλθει στα χέρια του ερασιτέχνη.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει τις δικές της κινήσεις, προσπαθώντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες προκειμένου, όχι απλά να μπορέσει ο Άρης να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της FootballLeague, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο πλαίσιο αυτών των κινήσεων εντάσσονται οι τακτικές επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Άγγελο Χαριστέα. Και μπορεί ο Χαριστέας ακόμη να μην έχει «επίσημο» ρόλο, διότι αυτό είναι κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος αυτή τη στιγμή, αλλά έχει υποσχεθεί βοήθεια. Κάτι που ήδη κάνει για την ακρίβεια…

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, ήδη κυκλοφορεί το όνομα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος και έργο έχει δείξει και γνωρίζει πολύ καλά την FootballLeague, ενώ στα συν του μπορεί να θεωρηθεί και το ότι «νιώθει» από Άρη μιας και ποτέ δεν έχει κρύψει τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του. Όπως και να έχει το αργότερο που θα προκύψουν οι εξελίξεις είναι η 15η Ιουνίου.