“Είμαστε ένα..”

Δηλώσεις παραχώρησε ο Σακχόφ, ο οποίος μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ αλλά και για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σημεία – κλειδιά του αγώνα με τη Σπαρτάκ:«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το… κλειδί ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε, όμως δεν το καταφέραμε. Ήταν κάτι που θα άλλαζε το παιχνίδι. Η Σπαρτάκ είχε και την κόκκινη κάρτα που έπαιξε ρόλο και αυτό στο πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε μέχρι το τέλος το 0-0 και πήραμε την πρόκριση».

Τι θέλει να πει σε όλους αυτούς που περιμένουν την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: «Θέλω να πω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους και να δουν την ομάδα τους στους ομίλους του Champions League».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σαν ένα στα αποδυτήρια και το δείχνουμε στο γήπεδο και ο χρόνος που πέρασε μας βοήθησε να την αποκτήσουμε και να το βγάζουμε και στον αγωνιστικό χώρο».